Slik blir du kvitt cravings

Du vet hva du skal gjøre for å komme i form, men hva hjelper vel det når du aldri blir kvitt cravingsen? Det ødelegger for deg gang på gang, og du føler deg rådvill.

Jeg VET det er frustrerende. For når det først tar overhånd, så er det TØFT å stå i mot. Heldigvis finnes det råd. Men det er èn ting du MÅ vite, før du i det hele tatt prøver å finne løsninger. I`ll tell you what !:)

Cravings, sier du?

Når vi blir frustrerte over noe, så er vi opptatt av å finne «raske løsninger». Gjerne da i form av kosttilskudd, eller andre «erstatninger». Men greia er at cravings og søtsug ER et signal fra kroppen din på at den trenger noe fra deg. Vi tolker det gjerne som at den trenger sukker (les: godteri, boller og sjokolade. Spesielt i PMStiden!). Men da har du tolket signalene feil. 😉 Det er derfor viktig at du finner ut hva som kjennetegner cravingsen din, og deretter finne løsningen. Jo bedre du blir å tyde kroppens språk, jo enklere blir det å få «skikk» på den også.

Håper denne videoen var litt til hjelp! Om du forresten ønsker å stilne søtsuget, mens du jobber med å få det bort, så last ned heftet mitt med 6 ultradigge sjokoladeoppskrifter. Og best av alt; der er laget for at du skal 1) bli kvitt cravings. Ikke bare dempe symptomet 😉 Enjoy!

Del gjerne videoen med dine venninnner, om du føler at dere er flere om samme problematikken! =)

Stor klem, Silje Mariela

pms sjokolade siljemariela   Click here to subscribe

By | 2018-01-13T06:51:48+00:00 28. november, 2017|Kropp, Video|0 Comments