Heey jenter!! Tenker dere alle er våken og opplagt, klare til å ta fatt på en ny dag?? Awesome! I know I am! Alright…Fra spøk til alvor: Henger du med på intervallene fremdeles? I såfall så er det bare å glede seg til ukens nye utfordringer. Jeg har allerede forstått av Kick Ass Fettforbrenning Del 1 og Del 2 har falt i smak hos mange av dere, så håper jeg at Del 3 gjør det samme.

Har dere fulgt planen så forventer jeg at dere skal ha noen merkbare resultater til nå! Det har iallefall jeg fått og jeg Elsker det! Tre uker med disiplin og du SKAL se resultater. Greit, da er det vel egentlig bare å kjøre på! Lykke til- Keep me posted!

Merk: Du velger selv hvilket apparat du vil bruke disse dagene. Selv benytter jeg ellipse med en del belastning på. Det er viktig at det er tungt i tillegg til at du har frekvens på beina. Dette gir bedre hormonell repons og kcalforburk. I pausene kan du kjøre rolig  slik at du får pulsen litt ned. Kjører du på mølle så hopper du enten med beina til sides(hvis det er korte pauser) eller så senker du farten litt hvis det er lange pauser.

 

 


 

Kortintervaller Dag #1

Intervaller: 10 sekunder på

Aktiv pause: 30 sekunder

Gjenta 10-12 ganger! Sørg for at du har fått opp pulsen godt INNEN du starter på intervallene, slik at du kommer inn i en bra pulssone. Spesielt mtp at det kun 10 sekunder det er snakk om så ønsker vi så effektivt arbeid som mulig på den korte tiden. Du for opp pulsen med å kjøre ca 40-60 sekunder med høyt tempo innen du starter på intervallene. La forøvrig oulsen komme ned innen du starter skikkelig på intervallene.

 

 

Intervaller Dag #2

Intervaller: 4 minutter på

Aktiv pause: 3 minutter av

Gjenta 4 ganger!

 

 

Pyramideintervall Dag #3

Intervall: 2 minutter

Aktiv pause 1 minutt

Intervall: 1 minutt

Aktiv pause: 30 sekunder

Intervall: 30 sekunder

Aktiv pause: 1 minutt

Intervall 1 minutt

Aktiv pause: 1 minutt

Intervall: 2 minutter

 

Ferdig!


Slik! Da har du denne uka planlagt. Bare ikke glem styrketreningen om det er en stram, definert kropp du er ute etter!

silje mariela pavel ythjall

Klem Silje Mariela

Pin It on Pinterest

Shares
Share This