Stresser du med «sommerformen»?

//Innlegget har sponsede linker til X-life+ egenreklame//

God morgen!!:) Tenk at vi allerede er uti juni! Tiden går så fort nå at jeg henger søren ikke helt med. Jeg har skjønt at det er flere av dere som begynner å bli litt stressa for det faktum at det er sommer, og at late dager i solen uten alt for mye klær nærmer seg. For noen av oss er det her allerede. Og jeg syns det er helt innafor at vi har lyst å føle oss freshe og BRA i kroppen vår. Klart jeg tenker på dette jeg også.

Men ok, jeg skal innrømme det; jeg vært noe slækk. Småsnacking, uregelmessig måltidsrytme og frokoster som har strukket seg over nærmere 3 timer for å nevne noe. Noe som gjør meg noe koko, og energiløs.

Men jeg har tatt meg litt på tak. Fordi jeg hadde lyst til det. Jeg skal selv til varmere strøk, og vil føle meg bedre. Hadde derfor lyst å dele med deg i dag hva du selv kan gjøre for å få litt fortgang på ting UTEN at det går på helsa løs.

 

treningsklær

// Tightsen finner du her//Skoene her//

Sommertips 1:

Spis 3 måltider per dag + et snackmåltid (Unngå mat som du ikke tåler/gjør deg oppblåst!- Og DROPP SMÅSNACKINGEN MELLOM MÅLTIDER!!!Jeg mener, hvis du virkelig mener ALVOR!)

  • Frokost: Omelett på 2-3 egg, avokado og en pakke blåbær + 1 appelsin
  • Lunsj: Sommersalat med kyllingbryst, oliven, rødløk, cherrytomater, machesalat og mango. Toppes med extra virgin olivenolje. Quinoa eller bakt søtpotet er to personlige favoriter i salaten, om du vil ha ekstra energi!
  • Middag/Kvelds: Biffstrimler, stekt i ghee/cocosa, og bakt potet (Perfekt etter trening!) + en dose omega 3 (med mindre du bytter ut kyllingbrystet med makrell eller laks/ørret)
  • Snack: En porsjonspose med nøtter, proteinshake på usøtet mandelmelk, og et eple

Måltidsrytme: Innta frokost når det passer, og siste måltid innen kl 20.00. Bare sørg for at du spiser deg greit mett til hvert måltid, slik at du unngår småspising og kveldscravings. Jeg teller ikke kalorier. Det eneste jeg sørger for en nok proteiner. Regner cirka 1,6-1,8 gram per kilo kroppsvekt. Fett og karb utgjør resten, avhengig av hvor jeg er i menstruasjonssyklusen. Går du på p-piller og syns det er vanskelig å gå ned i vekt, så anbefaler jeg at du legger mesteparten av karb etter trening. La resten være mer fokusert rundt proteiner, fett, grønt, bær og frukt.

Sommertips 2:

Hold deg aktiv! (Uten å trigge appetitten for mye. Om du har lett for å bli sulten av hard trening, følg rådene under!)

  • Aktivitet: 40-60 minutters gåturer daglig (Legg fra deg telefonen!)
  • Styrketrening: 3 dager i uka- Helkropp. Avslutt med rolig nedtrapping på mølla 5-10 min ( 40-60 minutter)

Så lite trening? Vel, vit at det å ta gode matvalg og holde appetitten under kontroll er en VIKTIGERE faktor for en litt lettere og strammere kropp, enn MYE og hard trening. Trust me on this one. Jeg garanterer deg at det blir enklere å spise sunn, ren og god mat, uten at cravings tar deg, om du følger disse rådene. 

Sommertips 3:

Gjør noe du syns er GØY! Som ikke nødvendigvis har med hverken kropp eller treningsstudio å gjøre.

  • Le: Se en morsom film/serie 3-4 ganger i uka (En god latter er KJEMPEBRA for å redusere stress)
  • Nærhet: Ha sex med kjæresten (Det reduserer også stress OG det øker oksytosin, som gjør deg mer avslappet og lykkelig!)
  • Le mer: Dra på stand-up med en god venninne
  • Nyt: Nyt et glass hvitvin på verandaen, når barna har lagt seg (Jepp, helt ok innimellom det også!)

 

Enkelt, ikke sant?

Ikke så ille disse tipsene, var de vel? Eller var de for «snille»?  Vi tror at det kun er beinharde treningsøkter og minimalt med mat som skal til for å komme i bedre form. Turns out; det jeg nevner her kan fungere bedre. Hvorfor? Fordi det er forenlig med  et liv ved siden av, og lar seg gjøre over tid. MEN det betyr ikke at jeg ikke mener alvor. Du må nemlig GJØRE det som står, ikke bare tenke på det. Eller gjøre det halvveis. Skal du

Om du har lyst på andre tips til mat som kan være smart å spise, last ned frokostheftet mitt GRATIS her

silje mariela trener

 

KLEM fra Silje Mariela

 

 


#Egenreklame

Minner også til slutt om sluttsalget- Jeg er snart klar for en nye epoke, og derfor tømmer jeg lagret for disse programmene. De vil derfor ikke bli tilgjengelig igjen etter at alle bøkene er utsolgt Merk forøvrig at dette er for deg som er ekstra hardcore, og godt kjent med styrketrening fra før av;)

treningsprogram jenter salg

 

 

By | 2018-01-14T19:13:56+00:00 8. juni, 2017|Kosthold|3 Comments