Personlig Trening

 

“Dette er de best anvende timene på trening, noensinne! Jeg lærte enorm mye, og fikk en rekke aha-opplevelser! Dette er allerede anbefalt videre til mine venninner.”

 

Er du redd for at andre skal se deg på trening, og tenke at du ikke vet hva du gjør?

Kanskje føler du deg såpass usikker på knebøy og utfall, at du heller unngår å gjøre det. Selv om du har lyst? 

Trener og trener du- men resultatene står ikke til innsatsen?

Kunne du tenkt deg å bli VELTRENT til sommeren?

Få meg som din personlige Trener NÅ!

BLI TRYGG på at du KAN det du driver med. Sånn at du kan fokusere på bygge kroppen du vil ha, istedet for hva “alle andre” tenker. 

BLI SIKKER i styrkeavdelingen- og trygg og selvsikker nok til å ta DIN plass!

BLI RÅ på styrketrening og teknikk!

BLI STERK og VELTRENT!

HVORDAN ER DETTE ANNERLEDES FRA VANLIG PT?

Samlebåndsprinsippet er forbeholdt treningssentrene.

Som din personlige trener, skal du være trygg på at jeg er der for deg. At du blir sett, hørt og ivaretatt.  Og allerede etter vårt første møte, skal du være såpass trygg at du lengter etter å trene og teste ut ting alene, med en gang!

Etter vår siste coaching-session, så er du klar for å ta fatt på din helt egen treningsreise.

“Give a Man a Fish, and You Feed Him for a Day. Teach a Man To Fish, and You Feed Him for a Lifetime”

HVORDAN FUNGERER DET?

Etter at du har bestilt tid, vil du må en mail fra meg med et skjema du skal fylle ut. Sånn at jeg blir bedre kjent med deg, og får en forståelse for hva du ønsker hjelp med. Har du spesielle issues, tar vi også en prat på forhånd.

 

HVEM PASSER DETTE FOR?

Dette passer for deg som:

– Vil få mest mulig ut av treningen din- resultatmessig!

– Er relativt ny innefor styrketrening og har lyst å bli trygg, sterk og selvsikker i styrkeavdelingen.

– Har trent en stund, vil bli trygg i teknikk, og vite at det du gjør er riktig for din kropp! Sånn at du får maksimalt igjen for treningsinnsatsen din. 

– Du er lei av at treningen du gjør i dag ikke gir resultatene du ønsker deg- og lurer på hva du gjør feil.

– Vil lære teknikk- for å bli kvitt smerter og ubehag. Og bli sterk!

Hva sier andre som har vært hos meg? 

Dette er de best anvende timene på trening, noensinne! Jeg lærte enorm mye, og fikk en rekke aha-opplevelser! Dette er allerede anbefalt videre.

Kristin W.

At jeg ikke har gjort dette før! Jeg er sjeleglad for at jeg meldte meg på.  Tenk så mange timer med usikkerhet, feiltrening, ergrelse og vondter jeg kunne spart meg? Dette var en investering i både kropp, helse og fremtid. 

Hege M.

Jeg er proppfull av motivasjon, og styrken min har skutt i været! Dette var virkelig var verdt pengene! Jeg betaler heller en sum for skikkelig hjelp, enn å må gå fast til fysioterapeut.

Malin K.

Dette var over alle forventninger. Treningsgleden er tilbake, og jeg gleder meg sånn til å praktisere alt jeg har lært! Nå kan jeg endelig kose meg når jeg kjører markløft fordi jeg nå vet at jeg gjør det riktig!

Kristin V.

Dette var verdt hver KRONE! Det å få skikkelig oppfølging og fullt fokus betydde alt for meg. Jeg følte meg ”sett”, og det utgjorde hele coachingen for min del! Dette anbefaler jeg til alle jenter der ute som liker å trene, og som ønsker resultater!

Anja H.

Du føler deg ”sett” hos Silje Mariela. Dette er noe jeg definitivt vil anbefale videre da kurset var profesjonelt og trygt, med et høyt kunnskapsnivå ledet av en dyktig person. Takk.

Marit H.