Du har travle dager, men ønsker å få inn en treningsøkt uansett? Dagens økt er både effektiv for kroppen din, rask å gjennomføre, og gir avkastning! Og utfører du den siste bonus-øvelsen, får du ekstra bang for your buck;) Enjoy!

Ååå den gleden det er å ha skrevet ferdig et blogginnlegg, for så å klare å slette alt man har skrevet. Hurra! Uansett, selv er jeg i en periode nå hvor det sjongleres mellom skole, jobb, PT-timer og tusen andre småting. Det som likevel ikke viker, er treningen. Ikke for at jeg er så himla flink, men det handler mer om at, spesielt i travle perioder, så trenger jeg overskuddet, energien og ikke minst EGENTIDEN det gir.  

 

Det er fort at det er aktivitet og trening som må vike når man har det travelt. Men jeg hadde lyst å utfordre deg på å faktisk prøve å sette den først en stund 😉 For det handler nemlig ikke om at du må sette av 2 timer for at det skal være en god økt. Det handler mer om å gjøre det du kan, når du kan. FOR DIN EGEN DEL OG GLEDE ! Har du 20-30 minutter til rådighet, så har du to alternativer: Kjapp økt eller bruke de minuttene på å irritere deg over hvor lite tid du har;) Hva tenker du selv tar deg nærmere der du ønsker å være? 

Mange av oss drømmer om hvor vi ønsker å være med tanke på målsetninger. Men det vi glemmer oppi det hele er gjerne den biten som handler om hvem må du være, for at det skal skje? Vi blir fort så opphengt i alt vi må gjøre for å komme dit, når det egentlig handler mer om hvem må du være. Sånn som i hektiske perioder; hvem må du være i de periodene, for at drømmen din skal bli en realitet? 

For ja, alt er lett å gjøre når man har masse tid og ting går på skinner. Men det som avgjør hvor vi havner, er hvem vi velger å være i de tøffere periodene. Litt rabbling her nå, men test ut dagens økt, og du vil bli overrasket over hvor ENKELT og EFFEKTIVT det kan være å trene korte økter. 4 øvelser. Dats it! Have fun! 🙂 

 

 Forslag til oppsett:

A1) Bulgarske utfall 3-4 sett x 8-12 repetisjoner

A2) Ettbeinsg hipthrust 3-4 sett x 8-12 repetisjoner

B1) Brystpress med frivekter 3-4 sett x 8-12 repetisjoner

B2) Roing med bryststøtte 3-4 sett x 8-12 repetisjoner

C) Planke 30 sekunders hold x 3

BONUS: 25 burpees 😉 

Voila! Likte du dette innlegget med korte økter? Let me know 🙂 

 

KLEM, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer