Tren styrke jenter- 3 KNALLGODE grunner :)

Tren styrke jenter! Men jeg regner nesten med at du gjør det allerede? 😉  Jeg er overbevist om at det er en av grunnene til at du er her inne:) Men kanskje startet du med det fordi «alle» snakket om hvor bra det er for kroppen? Uansett hva som fikk deg i gang, så er det alltid kult å få litt motivasjonspåfyll til å fortsette! Og hvis du i tillegg har lyst til å slå i bordet med 3 knallgode grunner til å trene styrke, til dine venninner som fremdeles er cardio only, så er dette videoen for deg! 🙂 Jeg er sikker på at du kommer til å like den. Spesielt det jeg snakker om i punkt 3 (du vil nesten ikke tro det).

Jeg kunne selvsagt kommet med mange flere grunner, men syns dette var et helt topp sted å starte! 🙂

#egenreklame:

Selv var jeg å trente helkropp i dag. Øvelser som markløft, frontbøy og skulderpress sto på tapetet i dag. Jeg har to programmer jeg switcher på; det er Muscle Up og StrongHer, men i dag ble det StrongHer. Jeg får kjørt meg med det programmet, men det er hakket snillere enn Muscle Up. Men gleder meg til jeg er hardcore nok igjen for MU. Det blir bra 🙂

Uansett, del gjerne videoen om også DU har lyst å spre det gode budskap videre!=)

Stor klem fra Silje Mariela

silje mariela styrketrening

 

 

 

 

Click here to subscribe

By | 2018-01-14T19:08:51+00:00 20. november, 2017|Trening, Video|0 Comments