TRENINGSPROGRAM FOR JENTER. 

“The distance between your dream and reality, is called action!”

“Be your own best competitor” 

 

Treningsdagbok for styrkeglade jenter

Treningsboken for deg som elsker styrke og liker å pushe grenser! Med denne lille boken i treningsbagen, trigges ikke bare konkurranseinnstinktet – du slår også alle rekorder fra sist uke! Hvorfor sammenligne deg med andre, når du har din beste konkurrent i deg selv? 🙂 

Strong, lean, muscle machine!

Programmet for deg som vil bli sterk og bygge muskler- samtidig som at du vil ha ting gjort effektivt og under timen!

Hvis det å ha definerte armer til stroppkjolen og veltrente lårmuskler til treningstightsen, så vil du digge StrongHer. Det soleklare treningsvalget for travle mammaer og studenter. 

Bedre trent og mindre søtsug på kun 4 uker

Hver sier at du ikke kan kombinere hverdag, venner og gi kroppen og helsa en kickstart i samme slengen? Trenger du å komme inn i resultatgivende rutiner, og få avkastning på allerede 5 dager, så er JumpStart er perfekt start!

BREAK YOUR BOUNDARIES!

Dette er for deg  som har trent en stund, kjenner kroppen din og liker deg utenfor komfortsonen. Elsker du å pushe grenser og teste viljestyrke- så vil du elske dette programmet. Følg programmet, så kommer resultatene!

hardcore muskelvekst- For deg som mener alvor

Fed up med strikte planer, treningsøkter uten trykk og kaloritelling? Da har du kommet riktig! Dette er styrkeprogrammet for deg som mener ALVOR om å bygge muskler, fysikk og slå styrkerekorder! Du har trent mye før og er klar for å ta deg selv til et nytt styrkenivå!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This