TRENINGSPROGRAM FOR JENTER

 

“The distance between your dream and reality, is called action!”

 

Treningsdagbok for styrke-jenter

Treningsboken for deg som elsker styrke og liker å pushe grenser! Med denne lille boken i treningsbagen, trigges ikke bare konkurranseinnstinktet – du slår også alle rekorder fra sist uke! Hvorfor sammenligne deg med andre, når du har din beste konkurrent i deg selv? 🙂 

STRONGHER

TRENINGSPROGRAM

Strong, lean, muscle machine!

Programmet for deg som vil bli sterk og bygge muskler- samtidig som at du vil ha ting gjort effektivt og under timen!

Hvis det å ha definerte armer til stroppkjolen og veltrente lårmuskler til treningstightsen, så vil du digge StrongHer. Det soleklare treningsvalget for travle mammaer og studenter.

JUMPSTART

TRENING OG KOSTHOLD

Bedre trent og mindre søtsug på kun 4 uker

Hver sier at du ikke kan kombinere hverdag, venner og gi kroppen og helsa en kickstart i samme slengen? Trenger du å komme inn i resultatgivende rutiner, og få avkastning på allerede 5 dager, så er JumpStart er perfekt start! *Feil coverbilde

 FAT ATTACK 4.0

TRENING OG KOSTHOLD

Dette er for deg som har trent en stund, kjenner kroppen din og liker deg utenfor komfortsonen. Elsker du å pushe grenser og teste viljestyrke- så vil du elske dette programmet. Følg programmet, så kommer resultatene!

MUSCLE UP

TRENINGSPROGRAM

Hardcore muskelvekst- for deg som mener alvor!

Fed up med strikte planer, treningsøkter uten trykk og kaloritelling? Da har du kommet riktig! Dette er styrkeprogrammet for deg som mener ALVOR om å bygge muskler, fysikk og slå styrkerekorder! Du har trent mye før og er klar for å ta deg selv til et nytt styrkenivå!