Treningsprogram for jenter – Black Friday :)

Treningsprogram for jenter – opptil 70% på Black Friday 🙂

Tenk at det er Black Friday igjen! Og hva betyr det? Jo, at det snart er jul, OG at vi har lov å shoppe litt ekstra!!;) Selv er jeg i gang ! Treningsprogram har jeg allerede klart for 2018 (jepp, noe av det første jeg planlegger!), men oh så mye annet jeg også vil ha på plass!

Det viktigste er likevel (uten tvil!) kroppen. For tar vi ikke vare på den, så funker vi dårlig til andre ting. Tro meg, jeg har prøvd! Men jeg skal slutte  rable, for vi vet begge hvorfor jeg og du er her nå. Det er SELVSAGT fordi du ønsker å starte nyåret bra, og jeg er overbevist om at jeg har løsningen til deg. Så la oss kalle en spade en spade!

Here goes:

Hvis du er en ambisiøs og styrketreningsglad jente, som vil starte 2018 med en skikkelig plan, så MÅ du ta en titt i nettbutikken i dag (og i morgen!)

For YES, du hørte riktig! For nå får du OPPTIL 70% på treningsprogrammene mine! Men en liten heads up: Du MÅ elske styrketrening! Gjør du dèt, så vil du elske programmene også!;)

knebøy silje mariela treningsprogram

If you fail to plan, you plan to fail

If you fail to plan, you plan to fail, sies det. Jeg har vel aldri trodd mer på det budskapet enn jeg gjør i dag. Hvorfor? Fordi det stemmer så innmari. Det er så sykt mye å hente i å forberede seg, og mentalt stille seg inn på at noe skal gjøres. Enn å bare gjøre, uten å egentlig vite HVA eller HVOR man skal. Og dette gjelder HVERTFALL trening! Så derfor anbefaler jeg deg at du bruker tiden nå til å sette deg skikkelig inn i programmet du skal trene i januar, slik at du er rustet til å gjennomføre. Ja, anbefaler også at du testkjører programmet først, slik at du VET hva du går til. Enig?

Merker selv at hvis jeg bare «hopper i det», så skal det ikke mye motstand til før jeg hopper av igjen. Nettopp derfor bør du teste og justere FØR du går i gang for fullt. Smart, ikke sant!

Uansett, fra snakk til alvor: ELSKER du å trene styrke og bygge kropp, så gå inn hit og NYT ÅRETS SHOPPINGDAG!!:) Jeg VET jeg har det du trenger, og jeg er overbevist om at du vil elske programmene mine. So there goes !:) (Personlig favoritt? StrongHer. Fordi jeg er en travel jente, og jeg liker å BARE trene styrke). Uansett, sjekk ut tilbudet selv om finn ut hva du   trenger. Jeg er på chatten i nettbutikken om du trenger meg! 😉

pms sjokolade siljemariela

black friday treningsprogram for jenter

 

 

 

 

By | 2018-01-14T19:01:30+00:00 23. november, 2017|Mindset|0 Comments