MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Syns du benkpress virker som en kul øvelse, men unngår den for den virker skummel? Eller kanskje trener du benkpress, men du vil ha mer kontroll på den? Da liker du dagens video!:) 

Hvis du virkelig vil føle deg sterk, så er benkpress veien og gå. Sånn, sammen med øvelser som markløft og pullups da. Men jeg har skjønt det sånn at den kan virke utrygg. Og ja, hvis man ikke tar enkelte forhåndsregler, så er den litt trick. 

Det er likevel ingen grunn til å fortvile, for i dagens video til deg, så får du servert de 3 klokeste rådene jeg kan gi deg i forhold til denne øvelsen. Ja, hacksene som virkelig gjør at du føler KONTROLL! Hva er vel bedre enn det? 😉

Skal sies at jeg har mye jeg har lyst å dele med deg ang benkpress, men vi tar det i flere omganger. Det er uansett med disse 3 tingene at du bør starte:

 Så nå tenker jeg du er klar for å teste dette ut? 🙂 Nå er jeg selv på tur på skolen her, så jeg skal la deg tutle videre med det du styrer med. 

Hvis du likte videoen, så blir jeg så glad om du har lyst å gi meg et lite hint om det via å trykke Liker.  Det er den eneste måten for meg å vite om du fremdeles ønsker videoer som dette 🙂 

 Ønsker deg med dette en NYDELIG dag og ha en god treningsøkt! 

KLEM, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer