Hørt om twisten som ble til to twistpakker, og en tur til McDonalds? 😉 Greit, lover at jeg skal bli bedre på overskrifter ;P MEN, det viktigste var at du skjønte hva jeg mente? tongue-out Sannheten er at når det er det som er ståa, så hjelper det lite med strikte dietter og kaloritelling…

God kveld cool Klokken er snart ni, og endelig (!) fikk jeg litt etterlengtet alenetid. Mannen er på NY-gymmet (sa jeg at vi har fått nytt treningsstudio?? *JOY*), og lillegutt bestemte seg for at nå skulle han sove. To timer på overtid meeeeen ait!! Når han er så søt å hjelper meg med kveldsmaten, så er det greit…:)

Men du…Dietter, kalorier…og sånt?

Yes, vi må snakke litt om det. For det er aldri mer madness rundt det, enn nå i disse tider.

Men sånn seriøst; det HJELPER IKKE å telle kalorier og gå på strikte dietter, når det

1. KUN fungerer når DU fungerer 😉

2. Når innstillingen er at ALT må være perfekt, ellers så er det ikke vits

3. Nå en liten twist, blir til en twistpakke, McDonalds og påfølgende dager med junkfood- fordi man ØDELA alt når man tråkket litt “feil” med den twisten.

Så! Hva blir løsningen da da?

Jo, det som jeg bruker å gjøre, og som jeg også utfordrer DEG til å gjøre neste gang du innhalerer en 200grams melkesjokoladeplate-se videoen for svar!

 

Ikke dumt, eller hva? 😉 

Noen ganger gjør det vondt i viljen…fordi jeg egentlig litt av og til (herregud for en setning) liker å grave meg et hull der jeg tryner… men dette FUNKER.

I stor grad fordi det bryter et mønster, men også fordi det gir deg kontrollen umiddelbart tilbake.

Likevel, Det ER tøft å snu ting når du er fylt av dårlig samvittighet og negative tanker om dine egne “evner” til å holde deg i skinnet.

Men spørsmålet er strengt tatt ikke hvorfor du tok et dårlig godt valg, men HVEM du skal være når disse situasjonene oppstår og du har de små øyeblikkene du gir litt katta i det effins målet du har…(TRO MEG, dette skjer oss alle!!)

Og ja, dette er forresten en måte å skape mer tillit til deg selv også. Så hva annet kan man si enn: Get back on the horse! For NEI, du har ikke ødelagt noe. Det eneste som ØDELEGGER for deg, er om du velger å fortsette i pity-me-land i dager og uker fremover…Gjort er gjort, spist er spist, i morgen er det en ny dag. For DET kan DU bestemme! 😉 

 

KLEM, Silje Mariela 

Facebook kommentarer