MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Hvis sjokoladen har en lei tendens til å havne i handlekorga, så vil dagens video få deg til å se litt annerledes på det;)

…Blir du frustrert over deg selv for at du STADIG VEKK faller for fristelsen ved sjokoladehylla. Når det eeegentlig var middag du skulle kjøpe? Ja, den er kjip. OG det stikker kjepper i hjulene dine, på så mange måter. Samtidig som at det er litt deilig også. Det gir om ikke annet, en liten timeout i hverdagens kjas og mas. Sånn, for noen usle sekunder that is.

Det kan være flere grunner til at du tar det valget. Det åpenbare er jo at så snart man ser den sjokoladen, så begynner man å fantasere om hvor deilig den er, og hvor godt det føles. (Åååå tenk hvor glade kjæresten hadde blitt om du tenkte det samme om han, hver gang du så han;P Sorry, måtte bare!).

Så snart du har åpnet for at det er ok å fantasere om den sjokkisen, så er du screwed. Veldig ofte. MEN i dagens video snakker jeg om noe litt annet, som også handler om dette med valg. Kanskje får du deg en aldri så lite aha-opplevelse? I know I did. 

Jeg er forøvrig klar over at den planleggingsgreia kan høres mye ut, men tar du kontroll på det, så sparer du både tid, penger, ekstrakilo på kroppen og du føler deg bedre. Whats not to like? 🙂

Og du? Noen ganger går vi på snørra igjen. MEN tenk deg hvor stor forskjell det gjør; Gå på snørra 10/10 handleturer versus 4/10 handleturer. Det TELLER!! Og er progresjon FTW! 

Nyt sola! 😀 Klem, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer