silje mariela fotoshoot pavel ythjallNoe ord fra meg i dag og rett på sak. Først vil jeg starte med å si at jeg har aldri rørt prestasjonsfremmende midler som klassifiseres som doping eller hormoner i mitt søk etter en sterk, muskuløs fysikk. Aldri prøvd og det kommer jeg aldri til å gjøre heller (med mindre overgangsalderen fucker opp ting for meg, men den tid den sorg, right?;p) Det nærmeste jeg har kommet var en pille med koffein og yohimbin. Thats it. Det var èn pille og aldri mer. (En salig blanding av uhemmet lykkerus og dødsangt + makspuls og synsforstyrrelser! Totally worth it by the way. Not)

Det var idiotien i meg som tok overhånd, og jeg var frustrert for at jeg “ikke fikk resultater”. Noe jeg vet var bullshit siden jeg rett og slett ikke gjorde det som krevdes for å komme i den formen jeg ville i. I min jakt etter  resultater og raske løsninger lukket jeg litt øynene for hva det var som virkelig fungerte. Nemlig en god dose viljestyrke på de riktige områdene og tålmodighet.

Klart man kan bli fristet

Men jeg skal ikke nekte for at jeg en stund var usikker på om jeg virkelig kunne komme i god form med mindre jeg brukte noe. Jeg har naturlig nok derfor vært fristet til å prøve ting. Jeg mener, hvem blir ikke fristet når en blir lovet superkropp på no time? Men jeg valgte å tro helt og fullt på at jeg skulle klare det uten “hjelp”, og det er jeg glad for i dag. Ja, det tok meg lengre tid å nå formen enn om jeg hadde tatt en “snarvei”, men jeg klarte det og fikk bevist for meg selv og andre at det faktisk er mulig.

 

fitness bikini Er jeg konservativ??

Noen kaller meg konservativ for at jeg ikke tar i bruk enkelte midler (Basert på den fysiske og mentale kræsjen jeg hadde før jul 2013- V
IDEO
!), og det skremmer meg. Mulig fallet ikke hadde blitt så stort, og at jeg hadde klart å opprettholdt “konkurranseform”, gode hormoner og en relativt grei “mental helse” over lengre tid om jeg hadde valgt annerledes, men så mye betyr det ikke for meg. For meg ble det heller en viktig læring og erfaring på hvor hardt en kan presse seg før kroppen sier i fra. Jeg har bygd et grunnlag jeg er fornøyd med, og selv om jeg ikke er rippa hele året så er det greit. Ja, der sa jeg det; Det er GREIT!

Mange jenter higer etter å ha den “perfekte fitnesskroppen” året rundt. Selv om jeg er helt med på helårskroppen (så klart vi ønsker å se bra ut!), så stiller jeg spørsmålstegn med en konkurranseklar kropp 365 dager i året. (Noe som per dags dato er normalen skal man tro sosiale medier?). Og jeg er facinert over hvor lang enkelte er villig til å gå for å gjøre dette til en realitet.

Hva vet du egentlig om treningsforbildet ditt?

Er dette noe du tenker på eller følger du helt ukritisk med på formbildene på instagram? I store deler av tiden higher etter idealer som ikke nødvendigvis kun har spist bra og trent riktig. Jeg blir mer og mer sjokkert over det jeg får kjennskap til. Og selv om jeg er rimelig opplyst om bruk av midler fra før, så skremmer det meg at jenter helt nede i 18-20-årsalderen begynner å ta midler for å få en “penere kropp”. Igjen jeg kan forstå fristelsen, men likevel…

På den andre siden sitter jeg med mine (Fantastiske!) kunder som lurer på hvorfor de ikke blir rippa på 3 uker. De er nok neppe alene om å føle at det er dem det er noe galt med.

Jeg har ei fantastisk hærlig jente som er kunde hos meg.  Hun har kommet langt i tiden vi har hatt sammen. Desverre ser hun ikke alltid det selv.   Vi har tatt jevnlige målinger, og uten å sulte seg har hun gått i fra 28 mm på fettkaliperen til 19 mm. Jeg syns det er veldig bra, og det går jevnlig riktig vei. Men dem hun omgir seg med er ikke fremmed for bruk, og får dermed “bedre” resultater på kortere tid. Klart man blir frustrert da.

Hva folk velger å gjøre er helt opp til hver enkelt å avgjøre. I am not here to judge. Jobbe hardt må man uansett. Jeg vil bare at du som er min leser skal vite hvor jeg kommer fra ogmitt standpunkt. I tillegg føler jeg litt på plikten om å opplyse, da mange av dere kommer til meg for å få hjelp.

So there you go. Og jeg sier det igjen; Du kan få til det du ønsker. Mulig det krever en ekstra innsats om du skal gjøre det på den “konservative”måten, men du får igjen for det. Tro meg;)

Klem fra Silje Mariela (Likte du denne? Les gjerne “Sannheten bak DISSE bildene”

 

Har du lyst på tips til sunne frokoster, så kan du laste ned frokostheftet mitt her. Helt gratis! 🙂


sunne frokoster

 

Facebook kommentarer