Kveldsmaten kroppen din vil elske

#foodthatlovesyouback Syns du det er vanseklig å lage sunn og god kveldsmat? Da skal du få en supertips fra meg i dag. Har du noensinne smakt karri og blomkålsuppe? Ikke jeg heller. Før i gårkveld! Og hva annet kan jeg si enn HERREGUD SÅ DIGG!! Som vi alle vet så er jeg ikke den store matlageren, men når noe er så enkelt som suppe, så klarer utrolig nok til og med jeg det.

Og når det i tillegg ble så utrolig bra, så kan jeg ikke fatte at jeg ikke har gjort dette før! Jeg er derfor bare NØDT til å dele oppskriften med dere. Inspirasjonen er hentet fra Dr. Axe. Han har masse bra oppskrifter som er verdt å teste ut. og best av alt? Det er kun #foodthatlovesyouback.

varmende karri og blomkålsuppe

 

 

Jada, bildet er lånt fra Pexels. Men resultatet ble ikke langt fra dette likevel;) True story. Uansett. Jeg kan garantere deg at både kroppen din vil elske dette, og det samme vil familien din.

Karri og blomkålsuppe med kylling:

Porsjoner: 4

Dette trenger du:

7 dl kyllingkraft (jeg kjøper Stange kyllingkraft i 1litersbøtter fra Rema)

1 løk

1 blomkål (eller 2, om du foretrekker å spise en tykkere suppe)

2,5 ts karri

Salt og pepper

2-3 dl kokosmelk (helfet variant!)

400 gram strimlet kyllingfilet (eller noe annet proteinrikt fra dyre eller planteverden)

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på varmluft. 170 grader. Skjær opp løk og blomkål i små biter, og fordèl de ut på et stekebrett. Strø over med litt salt og pepper, og bland inn litt olivenolje. Stek dette i cirka 15-20 minutter i stekovnene. Slik at det blir litt gyldent, men ikke brent (!). Rør med en stekespade et par ganger underveis, slik at det ikke brenner seg.
  2. Stek opp kyllingstrimlene.
  3. Varm opp kraften i en kjele, og tilsett løk og blomkålblandingen. Bland inn  2,5 ts karri + litt mer salt/pepper.
  4. Kok opp, og skru deretter ned temperaturen til middels. La det småkoke litt noen minutter.
  5. Miks alt sammen med en stavmikser, til det blir en jevn suppe. Du MÅ strengt tatt ikke mikse det sammen, men du får en fyldigere suppa da. Logisk nok.
  6. Tilsett så kyllingstrimlene (som du har stekt på forhånd), og kokosmelken. Evt litt persille på toppen, og servèr!

Så lett av hvem som helst kan få det til! Anbefaler deg å teste ut denne.

Innvendig og utvendig opprydningsarbeid

Enjoy! Nå skal jeg ta å nyte bete-smoothien min her, så skal jeg jobbe litt med å rydde i kulissene. For JA, visste du at jo mer rundt du har rundt deg (både på pc, mail, klesskap, systemer generelt osv) STJELER energi?? Så jeg er faktisk midt oppi et gigantisk oppryddingsprosjekt. Når det begynner å gå FYSISK inn på kroppen, så er det faktisk et tegn på at det er opå tide å ta noen skikkelige tak. I am DONE procrastinating. Fører ikke noe som helst godt med seg.

Fortsatt fin uke, jenter ! <3

 

 

silje mariela ingefær og betesmoothie

 

Click here to subscribe

By | 2018-01-06T08:25:19+00:00 14. november, 2017|Kosthold|3 Comments