Så hva er EGENTLIG best av løping og styrketrening, hvis du skal ned i vekt? I dag får du mine 5 cent. Både fordelene og ulempene. Best av alt; kort video as usual 😉 

Aah, blir jo såå glad når dere sender inn spørsmål til meg!! 😀 Ukens leserspørsmål kommer fra Stine. En jente jeg vet har ambisjoner og et stort ønske om å bli Fit. Rett og slett. Svaret hun får vil forøvrig gagne deg også. Så dagens video er til dere alle:) 

Jenter og vektnedgang

Dette med vekt er et vanskelig tema for mange jenter, og det har jeg full forståelse. Det er dog et noe omfattende tema, så jeg vil ta det litt og litt med dere. For ja, det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder oss jenter. Spesielt. Det jeg kan si er at mye av det handler om å ha tillit til at den prosessen du er tar deg dit du vil. For det er uten tvil et par steg frem, og et tilbake. For mange. Snakker mer om dette i videoen forøvrig.

 Må ellers si at det er superkos å se deg innom her. Og som jeg nevner i videoen; hvis du har spørsmål du ønsker svar på- legg det inn i kommentarfelet eller send meg en mail da vel. 🙂 

Nå er det avgårde på skolen for min del. Gleder meg sånn!    OG OG OG…Til dere jenter som bor i oslo: kom snart tilbake for å få updates om timer og kurs som settes opp på den nye studioet. Håper å se dere!! <3  

KLEM, Silje Mariela

En liten sneakpeak til dere 😉 <3 

Facebook kommentarer